onsdag, juni 15, 2011

Luksus banankage

En lækker banankage, som er ekstra dejlig "svampet" på grund af marcipanen. Der kan eventuelt benyttes valnøddekerne i dejen.
  • 150 gram bagemarcipan
  • 200-250 gram hvedemel
  • 200 gram sukker
  • 150 gram smør
  • 1 stang Tahiti vanilje
  • 4 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 3-4 modne bananer
  • 40 usaltede pistacienødder
  • 100 gram mørk chokolade
  • 30 gram kokos
Opskrift
  • Rør marcipan og sukker godt sammen, hvorefter blødgjort smør røres i.
  • Rør æg og vaniljekorn i dejen.
  • Sigt mel og bagepulver og bland det i dejen.
  • Bananerne rives elles moses og tilsættes dejen. 
  • Slutteligt røres dejen ensartet.
  • Benyt en stor rugbrødsform eller en lille springform.
  • Kagen bages i ca. 60 minutter ved 170 grader og afkøles bagefter.
  • Smelt chokolade og bland med kokos.
  • Kagen overtrækkes med chokoladeblandingen.
  • Drys evt. lidt kokos eller hakkede pistacienødder over kagen til sidst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar