En lækker banankage, som er ekstra dejlig "svampet" på grund af marcipanen. Der kan eventuelt benyttes valnøddekerne i dejen.
- 150 gram bagemarcipan
- 200-250 gram hvedemel
- 200 gram sukker
- 150 gram smør
- 1 stang Tahiti vanilje
- 4 æg
- 1 tsk bagepulver
- 3-4 modne bananer
- 40 usaltede pistacienødder
- 100 gram mørk chokolade
- 30 gram kokos
Opskrift
- Rør marcipan og sukker godt sammen, hvorefter blødgjort smør røres i.
- Rør æg og vaniljekorn i dejen.
- Sigt mel og bagepulver og bland det i dejen.
- Bananerne rives elles moses og tilsættes dejen.
- Slutteligt røres dejen ensartet.
- Benyt en stor rugbrødsform eller en lille springform.
- Kagen bages i ca. 60 minutter ved 170 grader og afkøles bagefter.
- Smelt chokolade og bland med kokos.
- Kagen overtrækkes med chokoladeblandingen.
- Drys evt. lidt kokos eller hakkede pistacienødder over kagen til sidst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar